NAJEM PISARNE

Za ogled in pogoje najema se obrnite na PGD Mezgovci ob Pesnici

Pisarna v izmeri 28 m2 (7m x 4m) se nahaja v prvem nadstropju gasilsko vaškega doma. Pisarna je prazna (neopremljena). Pisarno je mogoče samostojno urediti po željah najemojemalca. Po prekinitvi najemne pogodbe se pisarna vrne v prvotnem stanju, razen če s pogodbo ni drugače dogovorjeno. Po dogovoru je mogoče dodatno najeti pisarniške mize (do 6 kosov) in pisarniške stole (do 6 kosov) ter drugo opremo (monitorji, računalnik), da lahko z delom pričnete takoj. brez fiksnih stroškov nakupa opreme.

Pisarna se nahaja v gasilsko vaškem domu Mezgovci ob Pesnici in je manj kot 10 kilometrov oddaljena od Ptuja ter manj kot 17 kilometrov oddaljena od Ormoža. V bližini se nahaja Mesarstvo Herga (1,4 km), trgovina Mercator (1,5 km), Kmetijska zadruga Dornava (1,6 km) Občina Dornava (1,7 km), Osnovna šola in vrtec Dornava (2 km), Dvorec Dornava (2 km), Gostilna pri Žihri in bencinski servis Petrol (3 km), trgovina Jager (4 km), …

Pisarno je mogoče uporabljati za različne storitvene dejavnosti (manikura, masaža, …), svetovalne in pisarniške dejavnosti, računalniške storitve, fotografske in različne druge dejavnosti. Ob mesečnem najemu pisarne je mogoče 1x mesečno brezplačno uporabljati sejno sobo, za ostale najeme se obračuna 50% popust na osnovno ceno.

V ceni najema je tudi prostor s čistili ter stranišča (moško, žensko). V ceno najema je všteto tudi generalno čiščenje predprostora, stopnišča in ostalih skupnih prostorov. V ceni najema je tudi odprto WI-FI omrežje, ki ga je mogoče prosto uporabljati in s katerim je pokrit celoten objekt ter okolica objekta.

Za ogled pisarne in celotne pogoje najema se obrnite na Davorina Janžekoviča (predsednik PGD Mezgovci ob Pesnici) na telefonsko številko 041 965 955 ali na info@mezgovci.si.