23PGD Mezgovci ob Pesnici v sodelovanju z VO Mezgovci ob Pesnici organizira v mesecu decembru dvodnevni dogodek Čarobni vikend v Mezgovcih ob Pesnici. Dogodek bo potekal v petek 15. decembra in soboto 16. decembra 2023. Celoten program dogodka bomo objavili v mesecu novembru.

Med drugim bomo v soboto 16. decembra 2023 izpeljali razstavo izdelkov sodelujočih avtorjev. Letošnja tema razstave je SNEŽAK. 

V ta namen vabimo vse potencialne avtorje (otroke ter vse ostale), da nam najkasneje do torka 12. decembra 2023 predajo njihove izdelke, ki jih bomo razstavili na sami razstavi. K sodelovanju smo povabili tudi vrtce in šole iz naše in sosednjih občin. Na letošnji razstavi bomo razstavili izdelke, ki vključujejo ali spominjajo na snežaka ali več snežakov. Izdelki so lahko izdelani v poljubni tehniki (risanje, slikanje, fotografiranje, glineni izdelki, izdelki iz lesa, kartona, stiroporja in drugih mas, …). Izdelki bodo razstavljeni v prostorih organizatorja in na spletu po sami prireditvi.

Razstava bo potekala v soboto 16. decembra 2023 med 17.00 in 21.00 uro v prostorih PGD Mezgovci ob Pesnici. Vstop na razstavo in celotno prireditev je brezplačen.

Pogoji sodelovanja na razstavi izdelkov