Spoštovani podjetniki, spoštovane podjetnice, spoštovani vsi zainteresirani

Prostovoljno gasilsko društvo Mezgovci ob Pesnici letos ponovno organizira predbožično druženje za male in velike na zunanjem prireditvenem prostoru za gasilsko vaškim domom v Mezgovcih ob Pesnici, ki se bo odvijalo v petek 15. decembra in soboto 16. decembra 2023. Letos se bomo družili kar dva dni. Našo prireditev smo poimenovali Čarobni vikend v Mezgovcih ob Pesnici.

Ker takšne prireditve brez pomoči posameznikov in posameznic ter podjetnikov in podjetnic ne bi zmogli se obračamo na vas za pomoč. Pomagate nam lahko že z donacijo 20 ali več evrov ali pa sponzorskim zneskom 50 ali več evrov za kar tudi izstavimo račun za samo oglaševanje na prireditvi.

Na prireditvi, ki bo za vse udeležence brezplačna se bodo otroci lahko udeležili ustvarjalnih delavnic, zunaj pričakali ptujskega božička, si brezplačno ogledali otroško gledališko predstavo, sodelovali na razstavi izdelkov na temo snežaka in uživali ob še več drugih aktivnostih. Odrasli in otroci pa bodo lahko uživali tudi v božičnem koncertu na prostem ob brezplačnem kozarčku kuhanega vina ali čaja in na čudovito okrašenem zunanjem prireditvenem prostoru, kjer bomo za okrasitev porabili več kot 400m2 vrteksa, več kot 200 metrov božičnih lučk ter drugih okraskov. Zunaj bo pripravljena tudi razstava snežakov, ter božičkova hiška za slikanje s ptujskim božičkom. K sodelovanju na razstavi izdelkov na temo snežakov bomo povabili otroce iz vrtca in šole Dornava, ter sosednjih šol in vrtcev iz Gorišnice, Markovec, Juršincev ter Svetega Tomaža. Na razstavi pa lahko sodelujejo tudi vsi drugi posamezniki iz drugih občin.

Ker se konec leta nezadržno približuje in se mi že pripravljamo ter oblikujemo dokončen program prireditve se sedaj za pomoč obračamo tudi na vas. Če se odločite za sponzorstvo prireditve vas bomo objavili na 100 letakih (raznos po občinah), 1000 flyerjih (delitev po šolah in vrtcih), 200 predpripravljenih ustvarjalnih snežakovih knjižicah za otroke, ki jih bodo za domov prejeli otroci, na sami prireditvi in na socialnih omrežjih ter spletni strani našega društva.

V naprej se vam zahvaljujemo, če nam boste lahko kakorkoli pomagali pri sami izvedbi prireditve. Vsak prispevek je dobrodošel. Veseli pa bomo tudi vsakega vašega obiska v prazničnem času.

Če se odločite za pomoč nam morate to sporočiti najkasneje do konca meseca oktobra, da vas lahko pravočasno vključimo na vsa promocijska gradiva prireditve. Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 031 813 054 Kristijan Pukšič ali na prireditve@mezgovci.si

Organizator prireditve je PGD Mezgovci ob Pesnici, Mezgovci ob Pesnici 38, 2252 Dornava; davčna številka: 55294715; matična številka: 5093554000, številka TRR: SI56 0420 2000 0625 781