Iščete prostor za praznovanje rojstnega dneva, poroke, sv. krsta ali druge prireditve?

Najemite našo veliko dvorano in ustvarite nepozabno praznovanje. Naša dvorana je popolnoma opremljena (s 120 sedeži in pripadajočimi mizami) in je primerna za različne vrste zabav. Dvorana se nahaja v prijetni in varni okolici, ima prostor za do 90 ljudi (s pogostitvijo in plesiščem) in je opremljena s sodobno glasbeno opremo ter projektorjem. Po dogovoru je mogoč tudi dodatni najem sobe za druženje (za mlajše udeležence: ročni nogomet, karte, šah, wii, televizija, …)

Poleg tega imamo na voljo tudi prostor za  pripravo hrane ter pijače. Cena najema je ugodna (za vikend 250 eur) in vključuje uporabo dvorane, odra, porabo elektrike, vode, kurjave ali hlajenja prostorov. Ker smo v naši dvorani gostili že več prireditev z različnimi postavitvami vas vabimo, da si ogledate stran namenjeno najemu dvorane s klikom na spodnjo sliko.

Ne zamudite priložnosti, da ustvarite nepozabno doživetje. Rezervirajte našo dvorano že danes in si zagotovite prostor za vašo zabavo. Za več informacij ali za dogovor o ogledu nas kontaktirajte preko telefonske številke 041 965 955 (Davorin Janžekovič, predsednik PGD) ali e-pošte info@mezgovci.si. Hvala vam za vašo pozornost in se veselimo vašega obiska v naših prostorih.